Kaspersky: YouTube, TikTok și WhatsApp sunt aplicațiile preferate de copii, iar Minecraft este jocul cu cel mai mare success

  • de

Copiii care folosesc dispozitive Android au petrecut în această vară cel mai mult timp pe YouTube (32,9%), TikTok (19%) şi WhatsApp (16%), arată rezultatele unei cercetări realizate de Kaspersky.

Potrivit analizei, constatarea evidenţiază diferenţa dintre noile procente şi tendinţa observată din noiembrie 2020 până în aprilie 2021, când ponderea utilizării TikTok era de 14,9%, în timp ce WhatsApp se situa la 18,1%.

Principalele activităţi de interes pentru copii au fost videoclipurile online şi YouTube şi, în special, detaliile legate de jocurile video (32,3%), cum ar fi prezentările de pe parcursul “Let’s Play”. De asemenea, printre cele mai populare canale “Let’s Players” s-au aflat SSundee şi MrBeast Gaming, ambele în limba engleză.

La capitolul jocuri, Minecraft (25,9%) a fost cel mai popular în timpul verii, în timp ce Brawl Start (4,9%) a depăşit pe Roblox (4,6%).

O altă preferinţă a copiilor a fost muzica, cu aproape o cincime din toate căutările pe Internet pe YouTube (18,4%). În acest sens, cea mai populară melodie a acestei veri a fost “Astronaut In The Ocean” de Masked Wolf, iar Ariana Grande şi Lil Nas X au devenit cei mai renumiţi cântăreţi.

Citește și:

Orban vrea un guvern stabil pentru țară

Lemet, creștere uriașă în prima jumătate a anului


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *