Ludovic Orban: PSD mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor şi salariilor din sectorul public pe următorii 100 de ani

Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat că sigur alocaţiile pentru copii vor creşte cu 20% de la 1 ianuarie 2022, urmând ca restul majorărilor să fie decise în funcţie de situaţia economică. Cu această ocazie, președintele PNL a atacat și modul în care Partidul Social Democrat a schimbat când a fostla guvernare sistemul de pensii și salariile în sectorul public.
“Decizia coaliţiei a fost foarte simplă: ne menţinem angajamentul de a dubla alocaţiile conform legii adoptate într-un grafic de creştere, că următoarea tranşă de creştere va fi de la 1 ianuarie. Nu suntem ca PSD, care mai avea puţin şi programa creşterea pensiilor şi salariilor din sectorul public pe următorii o sută de ani”, a declarat Orban.

Ludovic Orban susține că majorările ulterioare vor fi decise în funcţie de evoluţia economică.

“Vedem care e evoluţia economică, vedem care e situaţia bugetară. În funcţie de aceste date care vin din realitatea economică, vom decide creşterile ulterioare. (…) Deocamdată, un singur lucru este cert: alocaţiile vor creşte cu acel procent de 20% de la 1 ianuarie 2022”, a spus președinte PNL.

Sursa: Agerpres.ro

Citește și:

Florin Cîţu, despre raportul MCV: Trebuie să corectăm cât mai repede greşelile legislative săvârşite cu intenţie de PSD!

Se reiau târgurile educaționale! Mari universități din Europa vin la București pe 12 iunie în căutare de studenți români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *