EnviroPack anunță o nouă campanie de plantare la Crevedia: Vineri sunt așteptați voluntari   

  • de

EnviroPack România, împreună cu Primăria Crevedia, Ecoregenerare și Asociația Ecologie Pentru Viitor lansează o nouă campanie de plantare a arborilor. Vineri, 19 noiembrie, de la ora 09:00, toți cei care înțeleg importanța protejării mediului înconjurător și vor să se implice sunt așteptați la Crevedia pentru a lua parte la ceva ce va contribui la construcția unui viitor mai sănătos. Cu suportul Primăriei Crevedia, dar și cu ajutorul voluntarilor companiilor participante, al ONG-urilor și al altor voluntari  vor fi sădiți 100 de platani, care vor avea rolul de a completa spațiile verzi din localitate.

Cu fiecare copac plantat, vom respira un aer mai curat. Proiectul este însă unul pe termen lung, succesul acestor campanii fiind esențial pentru generațiile viitoare, care vor trebui să facă față unor provocări și mai mari în ceea ce privește mediul înconjurător.

Despre EnviroPack România

EnviroPack este o companie românească înființată de către producători și importatori de produse ambalate, fiind autorizată pentru preluarea responsabilității privind îndeplinirea obiectivelor anuale de valorificare și reciclare a ambalajelor. Încă de la început, compania și-a propus să joace un rol activ în sectorul protecției mediului, promovând și susținând acțiuni de informare și conștientizare a populației asupra importanței reciclării și colectării separate a deșeurilor de ambalaje.

Citește și:

Sika achiziționează MBCC Group în urma unei tranzacții de 5,5 miliarde de franci elvețieni

Organizația Umanitară CONCORDIA a lansat CentreZi RO – Rețeaua Națională a Centrelor de Zi pentru Copiii Aflați în Risc de Sărăcie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *